Ivana Sert’in oğlundan ‘Deniz Akkaya’ yorumu… ‘Yabancı gelin’ sorusuna ne yanıt verdi

Daha önce ‘Doya Doya Moda’, ‘İşte Benim Stilim’, ‘Bugün Ne Giysem’, ‘Stil İkonu’ gibi moda yarışmalarında jüri üyeliği yapan 44 yaşındaki modacı Ivana Sert, oğluyla bir davete katıldı. Sert, 2002 yılında Türkiye’ ye yerleşmiş ve 2004 yılında ünlü iş adamı Yurdal Sert ile hayatını birleştirmişti. Ivana, 2006 yılında oğlu Kayon Ateş’i kucağına almıştı. Ateş’in büyüdüğünü gören Magazinburada.com muhabiri “Senin bu yakışıklılığını ne yapacağız?” sorusunu sordu.

Ivana Sert’in oğlu Ateş’ten “Bilmiyorum valla. Onu İsviçre’de konuşacağım abim. Ben üniversiteye gidiyorum.” yanıtı geldi. Ivana Sert ise “Eylül’de gidiyor Ateş okula.” diye yanıtladı. Bunun üzerine “Gelin İsviçre’den gelecek galiba.” diyen muhabire Sert’in yanıtı “Nereden olursa olsun gelsin. Benim oğlum seçmişse eğer, demek ki doğru bir insanı seçti. Eminim yüzde yüz.” şeklinde oldu.

“Erken değil mi be abi” diyen Ateş, annesinin sözleri üzerine “Oy annem, ne kadar tatlısın sen” diyerek Ivana Sert’i öptü.

Öte yandan Deniz Akkaya’nın son günlerde yaşadığı süreç de soruldu. Deniz Akkaya, Efe Önbilgin ile evliliğinden dünyaya gelen kızının saldırısına uğradığını sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla duyurmuştu. “Telefonuna el koyduğum için saldırdı balkona kilitledi” diyen Deniz Akkaya’nın açıklamaları sonrası Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı harekete geçmişti. Ivana Sert’in oğlu Ateş deo soruyu şöyle yanıtladı:

“Annemle çocuk arasındaki ilişkinin her zaman çok iyi olması gerekiyor. Bu devirde, sosyal medyada olan bağımıza rağmen, içine kapanık gözükmemize rağmen gerçekten çevremizle ve ailemizle böyle olmamız gerektiğini söylüyorum.”

Kendi nesliyle ilgili bir eleştiride de bulunan Ateş “Bizim kuşağın en büyük problemi habire telefona bakmak. Bu kadar güzel bir dünya varken kendinizi sosyal medyaya, telefona kaptırmak bence salakça.” şeklinde konuştu.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

xxx