Beşiktaş’ta Toplantıdan Çıkan Sonuç! 3 İsme Resmi Teklif, 5 İsimle Yollar Ayrılıyor

Beşiktaş, Giovanni van Bronckhorst yönetiminde yeni sezon transfer çalışmalarına hız verdi. Siyah beyazlı ekip, Angel Di Maria ve Mats Hummels için resmi teklif yaptı.

RESMİ TEKLİF YAPILDI

DİREKT MENAJERLERE TEKLİF

Beşiktaş, bu nedenle doğrudan oyuncuların menajerlerine teklif yaptı. Siyah beyazlıların ayrıca Albert Grönbaek, Aymeric Laporte, Bertuğ Yıldırım ve Yusuf Yazıcı ile de görüşme halinde olduğu gelen haberler arasında.

ORİGİ TRANSFERİ GÜNDEMDE

Fanatik’in haberine göre, yeni sezon kadrosuna odaklanan siyah beyazlılar, forvet hattına takviye yapmayı planlıyor. Bu doğrultuda gündeme gelen isimlerden biri Divock Origi oldu. Nottingham Forest forması giyen deneyimli forvet, Milan’a geri dönecek. Beşiktaş, Origi’yi isteyen en ciddi adaylar arasında yer alıyor. Ancak Origi, Siyah-Beyazlılar dışında kendisi için teklif yapan takımları dinleyecek.

GEÇEN SEZON ORİGİ’NİN PERFORMANSI

Geçtiğimiz sezon Nottingham Forest formasıyla 22 resmi maça çıkan Divock Origi, bu karşılaşmalarda 1 gol ve 1 asistlik katkı sağladı.

TRANSFER TOPLANTISI

Türkiye Gazetesi’nin haberine göre, Beşiktaş’ta Giovanni Van Bronckhorst, Brad Friedel ve Samet Aybaba transfer için görüştü. Yeni sezona hazırlık için tele toplantı gerçekleştiren üçlü, transferler konusunda fikir alışverişinde bulundu.

DEĞERLİ OYUNCULAR

Gedson Fernandes ve Salih Uçan konusunu da masaya yatıran Aybaba, “Her ikisi de çok değerli oyuncular. Kalmalarını istiyoruz ancak iyi bir teklif gelirse ve ayrılmak isterlerse yerlerini dolduracak oyuncular da listemizde var,” dedi.

GÖNDERİLMEK İSTENEN OYUNCULAR

Van Bronckhorst, Valentin Rosier, Jean Onana, Daniel Amartey, Vincent Aboubakar ve Ante Rebic’in kesin olarak gönderilmesini istedi. Brad Friedel, Aboubakar dışında diğer oyunculara kulüp bulduğunu belirtirken, Kamerunlu oyuncunun da sezon başlamadan satılacağının sözünü verdi.

YENİ TEKNİK DİREKTÖRÜN GELİŞ TARİHİ

Giovanni Van Bronckhorst’un yardımcısı Jean-Paul van Gastel ile birlikte 27 Haziran’da Türkiye’de olması bekleniyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

xxx