Sırrı Süreyya Önder Covid aşısı oldu mu?

Sırrı Süreyya Önder, Kalp Krizi Geçirdi

DEM Parti İstanbul Milletvekili ve İmralı heyeti üyesi Sırrı Süreyya Önder, beklenmedik bir şekilde kalp krizi geçirdi. Önder’in durumunun ciddi olduğu belirtilirken, yapılan açıklamada, “Önder’e gerekli müdahale yapıldı ve İstanbul’da tedavisi devam ediyor. Sağlık durumu yakından takip edilmektedir.” denildi. Ancak, merak edilen bir soru var: Sırrı Süreyya Önder Covid aşısı oldu mu?

Sırrı Süreyya Önder Hastaneye Kaldırıldı

Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanvekili ve DEM Parti İstanbul Milletvekili Sırrı Süreyya Önder, kalp rahatsızlığı nedeniyle acil olarak hastaneye kaldırıldı ve tedavi altına alındı.

DEM Parti’den yapılan açıklamada, “DEM Parti İmralı Heyeti üyesi ve Meclis Başkanvekili Sırrı Süreyya Önder, bu akşam kalp rahatsızlığı geçirdiği için hastaneye kaldırıldı. Tıbbi müdahaleler yapıldı ve İstanbul’da sağlık durumu yakından izlenmektedir. Herhangi bir gelişme olduğunda kamuoyu bilgilendirilecektir.” ifadelerine yer verildi.

Sırrı Süreyya Önder’in Covid Aşısı Durumu

Şu an için Sırrı Süreyya Önder’in Covid aşısı olup olmadığı hakkında resmi bir açıklama yapılmadı.

Sırrı Süreyya Önder Kimdir?

Sırrı Süreyya Önder, 7 Temmuz 1962 tarihinde Adıyaman’da doğmuştur. Türk yönetmen, senarist, yapımcı, oyuncu, gazeteci ve siyasetçidir. Daha önce birçok alanda çalışmalar yapan Önder, siyasi kariyerine 2011 yılında adım atmıştır ve aralıksız olarak devam etmektedir.

Related Posts

Cam şişelerdeki tehlike açığa çıktı: İşte yıllardır bilmediğimiz gizli gerçek

Fransa Gıda Güvenliği Ajansı’nın yayımladığı yeni araştırmaya göre, cam şişelerdeki içecekler, plastik şişelere kıyasla 5 ila 50 kat daha fazla mikroplastik içeriyor. Araştırma, bu mikroplastiklerin kaynağının cam şişe değil, metal kapaklardaki boyalar olduğuna dikkat çekiyor.

Sperm neden hâlâ bu kadar gizemli?

Sperm neden hâlâ bu kadar gizemli?

Ciltteki değişimleri hafife almayın: Erken teşhis hayat kurtarıyor

Cildiye Uzmanı Dr. Hüseyin Başar, cilt sağlığının yalnızca estetik değil, ciddi hastalıkların erken teşhisi açısından da hayati önem taşıdığını vurguladı.

Uzmanlardan bayram uyarısı: Etin yanında sebze tüketin

Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Beslenme ve Diyetetik Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Nazlı Nur Aslan Çin, bayramda kesilen kurban etinin bir süre bekletildikten sonra yanında sebze ağırlıklı besinlerle tüketilmesini tavsiye etti. Çin, “Kestiğimiz kurban etini, 12-24 saat aralığında buzdolabında dinlendirmemiz gerekiyor. Kurban eti ile kavurma yapacaksak; doymuş yağ eklemeden, etin kendi yağı ile kısık ateşte ve az miktarda tuz ile pişirmemiz yeterli olacaktır” dedi.

Öksürük sesinden üretti: Ne işe yaradığı gündem oldu

Hitit Üniversitesi’nde farklı alanlardan uzmanların işbirliğiyle geliştirilen yazılım, KOAH, astım, bronşit, üst solunum yolu hastalıkları, zatürre, reflü gibi hastalıklar ile sağlıklı öksürüğü yüzde 91 başarı oranıyla tespit edebiliyor. Hitit Üniversitesi Biyoistatistik Anabilim Dalı Başkanı Doç. Dr. Emre Demir, “Projenin üçüncü aşamasında, cep telefonuyla kaydedilecek öksürük sesiyle kişinin kendisine doğrudan solunum yolu tanısı koyacağı bir mobil uygulama geliştirmek istiyoruz” dedi.

Her gün dondurma yersek ne olur? Bilim cevabını verdi!

Dondurma, sıcak yaz günlerinin vazgeçilmez tatlılarından biri. Ancak her gün tüketildiğinde vücuda nasıl etkileri oluyor? Bilim insanları, düzenli dondurma tüketiminin hem olumlu hem de olumsuz sonuçları olabileceğini belirtiyor.